White One by Pronovias Fashion Group Колекция 2016

White One by Pronovias Fashion Group Колекция 2016Преди малко повече от година, Сватбен Център Брилянтин се присъедини към Pronovias by Fashion Group, като ексклузивен представител за Източна България на White One by Pronovias Fashion Group. Краткият период време не попречи марката на световния бранд да бъде успешно наложена не само в страната, но и извън нейните предели. От месец октомври най-доброто от колекция 2016г ще бъде налично в Сватбения Център.

В новата колекция, булченската рокля ще бъде изключително иновативна и елегантна. Изчистените линии, обеми и деликатни детайли характеризират почерка на талантливия главен дизайнер Херве Моро. С неподправен финес, стил, красота, феерия и аристократичност е наситена новата колекция 2016г. на White One by Pronovias Fashion Group. Сред материите са ексклузивната нежна френска дантела Chantily, която замества тюла, коприната Mikado, сатенирани феерии, креп, шифон, фин тюл, копринена органза, памучно пике и кралски сатен. С прецизният си подбор и професионализъм с изключителното си отношение и внимание към клиента, Сватбен Център Брилянтин за пореден път ще очарова своите бъдещи булки.

White One by Pronovias Fashion Group Колекция 2016

Със своята креативност и желание да бъдат задоволени вкусовете и предпочитанията на все по-големия кръг от клиенти, а и като комплимент към самите тях, колекцията ще бъде обогатена и с присъствието на St. Patrick. Без съмнение тя включва най-красивите и изискани модели. Сред тях ще намерите многопластови поли от тюл и дантела с фини бродерии втъкани в материите декорирани с деликатен отблясък на пайети и кристали Сваровски нежно преливащи и в горната част на роклите. Изключително моден акцент е изящната дантела екрю пришита върху фина материя телесен цвят, като ефекта е създаване на сенки от двата цвята-най новата техника на котюристите. Върху фин тюл са апликирани красиви конфигурации, който създават усещането за ефекта на татус от ефектни цветя.

White One by Pronovias Fashion Group Колекция 2016

С богатото си разнообразие от изключително красиви модни шедьоври, ще бъдат задоволени и най-претенциозните вкусове и желания на бъдещите булки. В изискана, но и много уютна обстановка, предоставяща комфорт и изключително внимание и отношение към своите клиентки в Сватбен Център Брилянтин ще откриете вашата рокля-мечта, която ще ви направи уникална и неповторима в най-красивия ден.

White One by Pronovias Fashion Group Колекция 2016