Ива Атанасова се завръща с нова модна колекция

PARTY ANIMALS ще бъде представена по нестандартен начин на първото издание на SOFIA FASHION WEEK, пишат от ПРофайл.

В разгара на лятото тв водещата Ива Атанасова обяви, че се завръща в модните среди с нова колекция. Преди няколко години красавицата създаде модния си бранд LOOK AT ME. Атрактивните авторски тишърти веднага станаха популярни сред младежката аудитория и известните личности в България. Тази есен ТВ водещата ще изненада почитателите на стила с колекцията си PARTY ANIMALS. Любопитното е, че модерните тениски ще бъдат представени по атрактивен начин на SOFIA FASHION WEEK. Освен колекцията ще бъде презентиран и нов проект, който се реализира за първи път в България по идея на самата Ива.

Ива Атанасова се завръща с нова модна колекция

“LOOK AT ME” е български моден бранд, който се занимава с производството на висококачествени дизайнерски T-Shirt-и, създадени по индивидуални поръчки.
“Клиентите са ни скъпи”, затова и ние от “LOOK AT ME” държим на високото качество и изработваме продуктите си от възможно най-качествените материи и материали, съществуващи на българския пазар. Всички колекции на нашия бранд съдържат оригинални и иновативни художествени идеи на талантливата главна дизайнерка на проекта – Ива Атанасова."

Ива Атанасова се завръща с нова модна колекция

Тениските отново подчертават фигурата и и създават перфектно изваян силует и оформен ханш. Разтягащата се материя от 100% памук запазва своето високо качество след всяко изпиране. Облеклата са подходящи за всяка физика, създавайки илюзия за хармонична и шикозна форма. И в тази колекция присъстват „живите снимки“, уникални изображения, които нямат аналог в родната модна индустрия. Всеки един образ, който грее от модерните тишърти, е реализиран в студио – всичко това с акцент върху стила.

Екипът на Ива Атанасова вече реализира и засне модна сесия на новата колекция на LOOK AT ME.

Ива Атанасова се завръща с нова модна колекция

Новата кампания ще бъде представена през месец септември по невиждан за България начин, допълват от ПРофайл.

Очаквайте неочакваното!

Ива Атанасова се завръща с нова модна колекция

17-19 Семтември SOFIA FASHION WEEK 2015 – Hotel MARINELA Sofia.