Миранда Кер представя обувките Reebok Skyscape Viva

Reebok представи новото попълнение към серията спортни обувки Skyscape за сезон Есен/Зима 2015 – Skyscape Viva. Премиерата на модела дава началото на глобална кампания с участието на модната икона Миранда Кер, която е лице на Skyscape от дебюта на серията през сезон Пролет/Лято 2015.

Миранда Кер представя обувките Reebok Skyscape Viva

„Истински се забавлявах по време на снимките на кампанията за новия сезон! Вълнувам се от премиерата на Skyscape Viva и нямам търпение да покажа на жените по света колко многостранна е колекцията. В постоянно движение съм, балансирайки между работа, семейство и тренировки и е страхотно, че Reebok Skyscape ми позволяват да бъда стилна, но и да се чувствам комфортно“, коментира Миранда.

Skyscape Viva са базирани на едноименната Skyscape технология на Reebok, която осигурява комфорт и омекотяване през целия ден. Самият модел се предлага в разнообразие от цветове и ярки принтове. Skyscape се съчетават с лекота с всякакви тоалети и могат да бъдат носени при всякакви поводи – независимо дали тичате по задачи или излизате за среща с приятели.

„Миранда Кер е перфектният пример за съвременна динамична жена – тя балансира между работа, приятели и води здравословен начин на живот. Същевременно е винаги в крак с модата и създава нови тенденции. Миранда е олицетворение на начина на живот, който ни вдъхнови за колекцията Skyscape, а Viva e съвременна класика, която е не само шик, но и изключително удобна“, коментира Тод Крински, ръководител на Reebok Classics.

Миранда Кер представя обувките Reebok Skyscape Viva

През сезон Есен/Зима 2015 Reebok ще представи и още четири разновидности на Skyscape – Dare, Runaround 2.0, Fuse и Harmony. Всички модели включват характерната за колекцията стелка Memory Tech 365, изработена от олекотена и издръжлива омекотяваща пяна.