Тенденции 2015: Shoefie (селфи с обувка)


Нюйоркската модна компания за обувки Miz Mooz пуска на пазара ново изобретение, което ще предизвика революция в начина, по който жените си правят селфита. Уникалните Селфи обувки (The Selfie Shoe) на бранда ще решат неудобството на това, че едната ръка на жената трябва винаги да е заета, докато си прави селфи, независимо дали използват селфи стик или не.


Тенденции 2015: Shoefie (селфи с обувка)


Моделът е в червено, със стабилен висок ток и има специален слот за поставяне на смартфон в удължения си връх, което ще позволява на жените да използват крака си като заместител на селфи-стика. Във видеото ще видите как две момичета си правят селфита, като ръцете и на двете са свободни - мечта, която много селфи любители имат отдавна.


Тенденции 2015: Shoefie (селфи с обувка)



Снимката ще се прави с пръстите на крака - можете да избирате ляв или десен. Разбира се, новите технологии създават и нови проблеми и Селфи обувките не са изключение. За дамите, които не са надарени с особена гъвкавост, може да се окаже неприятно да разберат, че повечето им selfies всъщност са waifies (селфи на талията). Също така, може би дамите ще трябва да носят къси панталонки под полите и роклите си, за да нямат неудобни моменти, докато се снимат и със сигурност няма да могат да си направят shoefie, ако са с прилепнала по тялото рокля.


Тенденции 2015: Shoefie (селфи с обувка)


Компанията е основана през 2001 година в Ню Йорк и първоначално е създавала обувки само за малка верига магазини в града, но след няколко сезона започва да получава заявки за поръчки и от независими търговци и днес е доста популярна. Основната идея на бранда е, че модата и комфортът могат да съжителстват щастливо заедно, затова отказват да жертват формата заради функционалността и съчетават ретро стил, ръчно обработена кожа и неочаквани детайли. Това е подтикнало екипа да създаде Селфи обувките - да дадат възможност на жената, независимо къде е и какво прави, да е винаги готова за снимка и свободна да включи и ръцете си в кадър!


Тенденции 2015: Shoefie (селфи с обувка)

Снимки: miz-mooz.com