“AVON” и Кристиан Лакроа в уханен тандем

* Световният козметичен гигант представи два нови аромата, създадени от френския дизайнер


Галина Кондова


Avon и Кристиан ЛакроаКозметичният гигант “Avon” представи своите най-нови аромати, родени от ексклузивното сътрудничество със световноизвестния моден дизайнер Кристиан Лакроа. Christian Lacroix Rouge за жени и Christian Lacroix Noir за мъже предоставят на клиентите на AVON по цял свят възможността да се потопят в ухания, отразяващи оригиналността, креативността и елегантността на модния гений.

В България лансирането на продуктите, беше отпразнувано със звездно парти. Изтънчената обстановка на столичния клуб “Тифани” и атрактивната програма на балет “Арабеск”, бяха в пълен унисон с характерния за френския дизайнер стил – класа, лукс, страст и елегантност.

Avon и Кристиан ЛакроаAvon и Кристиан Лакроа


Биляна Петринска, Камелия Тодорова, проф. Любомир Стойков, Росица Иванова, Нина Николина, Дим Дуков, Гергана Гунчева, Бранко Тотев, Миглена Ангелова, Соня Васи, Васил Гюров, Наталия Милкова и Светльо от „Хиподил” бяха само част от най-известните български музиканти, артисти, спортисти и журналисти, които уважиха събитието и се докоснаха до провокативното изживяване на новите аромати, достъпни за всички почитатели на AVON и великия Кристиан Лакроа.

Avon и Кристиан ЛакроаAvon и Кристиан Лакроа


Снимки:

1. – 2. Балет “Арабеск” представиха с танц новите аромати на “Avon”.
3. Гергана Гунчева.
4. Миглена Ангелова.
5. Росица Иванова и Наталия Милкова
Фото: © Архив “Avon” - България

ВИДЕО:

Ексклузивно от Avon: премиера в София на парфюмите Christian Lacroix Rouge за жени и Christian Lacroix Noir за мъже – септември 2007 г.