5-те най-популярни модела на 2014


Платформата за микроблогове Tumblr разкри кои са моделите, чиито снимки са споделяни най-много през тази година.

Американският модел Кендъл Дженър привлече вниманието върху себе си след появата си в риалити шоуто на семейство Кардашиян. Тя дефилира по време на седмиците на модата в Ню Йорк, Милано и Париж.


5-те най-популярни модела на 2014


Британката Кара Делевин участва в рекламните кампании за марки като Н&М, Zara и Chanel. В британското издание на списание Vogue е описана като "звездно лице" на сезон есен/зима 2012/2013, след като дефилира за марки като Burberry, Dolce & Gabbana и Chanel. Неведнъж е лице на корицата на Vogue по цял свят.


5-те най-популярни модела на 2014


Южноафриканската красавица Кандис Суейнпол е най-известна като един от Ангелите на Victoria's Secret. Снимала се е за кориците на списанията Vogue, Elle, Harper's Bazaar, освен това е участвала в реклами на марки като Nike, Diesel, Tom Ford, Versace. Дефилира на модния подиум за Dolce & Gabbana, Fendi, Chanel, Givenchy, Jean Paul Gaultier и други.


5-те най-популярни модела на 2014


Австралийският модел Миранда Кер работи за световни марки като Roberto Cavalli, "Levi's", "Betsey Johnson", "Rock and Republic", "Blumarine Swimwear". Неведнъж е на корицата на списания като Vogue, Elle, Harper's Bazaar. Тя е първият австралийски ангел на Victoria's Secret.


5-те най-популярни модела на 2014


Лондончанката Кейт Мос работи по кампании на марки като Gucci, Dolce & Gabbana, Calvin Klein, Chanel и Rimmel. Тя има собствена модна линия и участва в различни музикални проекти. През 2007 г. списание "Time" я обяви за една от стоте най-влиятелни личности в света.


5-те най-популярни модела на 2014


Източник: БГНЕС

Снимки:
1. Американският модел Кендъл Дженър представя тоалет от колекция Пролет-Лято 2015 на Emilio Pucci по време на Седмица на модата в Милано, Италия.
2. Британският модел Кара Делевин представя тоалет от колекция Пролет-Лято 2015 на немския дизайнер Карл Лагерфелд за модна къща Chanel по време на Седмица на модата в Париж, Франция.
3. Южноафриканският модел Кандис Суейнпол дефилира по модния подиум по време на Модно шоу 2014 на Victoria's Secret в Лондон, Великобритания.
4. Австралийският модел Миранка Кер пристига за представянето на колекция Пролет-Лято 2015 на френския дизайнер Никола Геские (който спечели отличието "Международен дизайнер на годината" на British Fashion Awards 2014) за модна къща Louis Vuitton по време на Седмица на модата в Париж, Франция.
5. Британският модел Кейт Мос пристига на Оксфорд стрийт в Лондон, Великобритания, за представянето на колекцията си за модния гигант Topshop.
ЕПА/БГНЕС