Най-креативният фен на популярния сериал "Виолета" ще спечели два билета за концерт на Виолета в Барселона

Малко след старта на третия сезон на хитовия тийн сериал "Виолета", Disney Channel кани всички фенове в България да напишат писмо на любимия си герой, доказвайки, че са големи фенове на шоуто, като ще имат шанса да спечелят 2 билета за концерта "Violetta Live" в Барселона, на 10 януари 2015 година. Креативността е най-важния критерий, като към писмото, което трябва да е не повече от 500 думи, могат да бъдат включени снимки и рисунки.

Най-креативният фен на популярния сериал „Виолета“ ще спечели два билета за концерт на Виолета в Барселона

Концертът в Барселона е част от турнето "Violetta Live" 2015, коeто ще впечатли феновете с фантастични нови сценография и светлинни ефекти, динамична хореография и ефектни технологии: 240 квадратни метра HD LED екрани, впечатляваща пиротехника и сняг ефекти на сцената, перфектен звук, 221.000 вата светлина и уникален нов дизайн на костюми. Късметлията от конкурса ще има шанса да види на сцената мулти-талантливия актьорски състав на любимото си шоу - Мартина Стоесел (Виолета), Хорхе Бланко (Leon), Домингес Диего (Diego), Факундо Гамбанде (Maxi), Мерцедес Ламбре (Людмила), Канделария Молфесе (Камила), Самуел Насименто (Broduey), Алба Рико Наваро (Нати) и Руджеро Паскарели (Federico), пеене на живо на песента "En Gira" и други чисто нови песни от третия сезон на „Виолета“.

Материалите за участие в конкурса трябва да бъдат изпратени по e-mail на адрес: violetta@bravo.bg, като участниците трябва да посочат своите имена, възраст, адрес и телефонен номер. Крайният срок за участие е 14 декември, 23:59 часа. За вдъхновение, най-новите епизоди от 3-ти сезон на „Виолета“ се излъчват по Disney Channel България всеки ден, от 18:00 часа.

Най-креативният фен на популярния сериал „Виолета“ ще спечели два билета за концерт на Виолета в Барселона

"Виолета" е завладяваща комбинация от музика, романтика, хумор и напрежение – сериал с огромна популярност сред зрителите по целия свят. Това е първият оригинален сериал създаден от Disney Channel Латинска Америка и Disney Channels Европа, Близкия Изток и Африка, заедно с Аржентина в продуцентската компания на Pol-ка.