"Най-секси мъж 2014" - класация на списание "People"


Австралийският актьор Крис Хемсуърт е най-сексапилният жив мъж в света, според класация на американското списание "People".

Новината беше съобщена в късното американско телевизионно шоу с водещ Джими Кимел по телевизия ABC. 31-годишният Хемсуърт, чието лице първоначално беше скрито, а гласът му - дигитално променен, задаваше от Австралия закачливи въпроси към американските зрители, на които те трябваше да отговарят с да или не.

Кимел също пускаше указания и закачки към зрителите: "Ще ви дам три подсказки. Той е секси, той е мъж, той е жив".

"Свири ли в група?" - Не. "Над 35 години?" - Отново грешка. Скоро след това зрителите улучиха, че мъжът не е американец и е актьор, който е изиграл супергерой носещ чук - Тор във филмите на "Марвъл студиос".

Наградата на Хемсуърт беше малко огледалце за лице.




Крис е на 31 години и е баща на 3 деца - 2-годишна дъщеря Индия и 8-месечните момченца близнаци Саша и Трастан, за които споделя родителските задължения със съпругата си - модела Елза Патаки (38). Крис е и по-голям брат на актьора Лиъм Хемсуърт, който, трябва да отбележим, не му отстъпва по чар и сексапил.

Хемсуърт наследява титлата от Адам Ливайн, който беше обявен за "Най-сексапилният жив мъж" за 2013.

Предишни носители на титлата са още: Джордж Клуни (1997 и 2006), Брад Пит (1995 и 2000), Джони Деп (2003 и 2009), Матю Макконъхи (2005), Мат Деймън (2007), Бен Афлек (2002) и Чанинг Тейтъм (2012).

"Мисля, че ми дадохте правото на няколко седмици самохвалство вкъщи. Мога само да кажа на съпругата ми: "Е, така казаха хората, така че повече не е необходимо да мия чиниите или да сменям памперси. Аз съм над това вече", пошегува се Крис.


Източник: АФП & usatoday.com
Снимка: ЕПА/БГНЕС