Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Модни списания и книги

Модни списания и книги


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Пролетният брой на списание СВАТБА е вече на пазара


Пролетният брой на списание СВАТБА е вече на пазара

Пролетният брой на най-утвърденото издание за булчинска мода и организация на празничния ден списание СВАТБА е вече на пазара. На луксозните му страници ще откриете подробна информация за първото сватбено изложение Balkanica Wedding Expo и стотиците предложения на български дизайнери и световни марки, участвали в традиционното ревю, организирано от екипа на списанието в началото на пролетта. Тенденциите в цветовете, материите и силуета ще ви насочат към правилния избор на най-мечтаната рокля. “Съветът на дизайнера” е рубрика за тези, които все още нямат никаква представа са своята булчинска визия.

подробно...


Най-добрият подарък


Страшно е да се помисли колко време, сили и нерви губим за шопинг. А можем значително да облекчим живота си, ако имаме ясна представа какво, на кого и главното – защо да подарим. Както обясняват психолозите, подаръкът съвсем не е това, което ние подаряваме. Всеки подарък има свои цели и задачи и предполага определена полза за този, който го поднася.

подробно...


За булките на пролетта


За булките на пролетта
В новия си брой сп. Булка разкрива какво е актуално за сезона? На фокус са модните акценти за булката на пролетта с най-новите предложения на известни български и чужди дизайнери и колекциите им за 2008 година. Дантелата е в триумф! Ще научите кои са 10-те най-скъпи рокли в света и кой ги притежава. Пъстрата палитра от сватбени аксесоари ще ви ориентира какво е модно и какво непремено трябва да имате. For You With Love и White Dreams са фотосесиите в броя за бъдещите младоженки. В сезона на баловете са цветните предложения за абитуриентки в сесията Color Night. В репортажи от модния подиум ще видите кой, къде и с какво впечатлява публиката.

подробно...


Излезе новият брой на “Сватбен каталог”


Излезе новият брой на  “Сватбен  каталог”Най-голямото издание за булчинска мода и сватбени услуги в България – списание “Сватбен каталог” отново е на книжния пазар. Новият брой съдържа 246 пълноцветни страници, на които детайлно са представени пролетни и летни модели сватбени и официални рокли на най-известните български и световни дизайнери, абитуриентска мода, а също привлекателни оферти за сватбеното тържество от хотели, ресторанти, фирми за кетъринг, сватбени агенции.

В каталога ще откриете още богат избор от годежни пръстени, венчални халки, бижута с перли и скъпоценни камъни; сватбени покани и картички за гостите; предложения за подаръците ...

подробно...


Красиви и влюбени с Coiffure Beauty


Красиви и влюбени с Coiffure Beauty
Започваме с предложението на топкоафьора Ина Михова. Тя работи в областта на коафьорското изкуство вече 7 години. Обучавала се е в Париж, Милано, Атина и Истанбул. Печелила е много награди за коафьорско майсторство на национални и международни конкурси. От 2001 г. работи в салон за красота „Мадлен”. Етно треси с „охлюв“ бижу е прическата, които тя с много любов сътвори за нашите читатели.

MK Haircut от Германия представят колекцията Love – свежо излъчване и безгрижно настроение.

подробно...


Coiffure Beauty - Нова година – нова визия


Coiffure Beauty - Нова година – нова визияВ рубриката Топ коафьор – Денди шик от Дарина Караиванова. Тя е фризьор на предаването „Огледала“ и TIGI Ambassador за България. Преминала е обучение в престижни европейски школи по фризьорство – в Германия през 2003 г., в Лондон през 2006 г., в Барселона през 2007 г.

Les Blonds, или „Русите“ от Клод Тарантино. Светлокосите творения на Тарантино озаряват сезона. Подигравателни и закачливи те предизвикват зимата и лошото време и заповядват на слънчевите цветове да се завърнат.

От Великобритания ни гостуват HOB salons.

подробно...


Превърнете празника си в незабравимо изживяване


Превърнете празника си в незабравимо изживяване
Новият брой на списание СВАТБА ще ви вдъхнови, за да превърнете празника си в незабравимо изживяване. Ексклузивни модели на български и световни дизайнери! Полезни съвети и идеи за косата, грима, парфюма, бижутата. Луксозното издание ви завладява с красота и стил и ви помага да бъдете по-смели в решенията си. Ще намерите отговор на всеки въпрос, свързан с организацията на сватбата – от поканите през тържеството до подаръците.

Ако ви води желанието да съкратите и улесните пътя си до олтара, СВАТБА е вашето списание!

подробно...


Излезе от печат новият брой на списание “Сватбен каталог”


Излезе от печат новият брой на списание “Сватбен каталог”Излезе от печат новият брой на списание “Сватбен каталог”. Специално за корицата на изданието певицата Анелия пресъздава чрез ефектна визия, стайлинг и аксесоари един различен и модерен поглед върху съвременната булка, ретро стила и любовта.

На следващите 200 пълноцветни страници детайлно са представени зимни и пролетни модели булчински и официални рокли на най-известните български и световни дизайнери, абитуриентска мода, а също привлекателни оферти за сватбеното тържество от хотели, ресторанти, фирми за кетъринг, сватбени агенции.

подробно...


Зимна приказка с новия брой на сп. Coiffure Beauty


Зимна  приказка с новия брой на сп. Coiffure BeautyГост в новия брой на списание Coiffure Beauty e очарователната Соня Васи. В подробно интервю тя разказва своята история на рок звезда и дизайнер.

Предложения за блестящи и пленителни прически – Tea party COLLECTION на Heading out, Австралия. Богати цветове и изчистени форми.

Блестете ярко тази зима – от Маурис Мейд. Независимо дали косата ви е къса или дълга, тази зима я оформяйте така, че да прави впечатление. Обличайте я в дръзки цветове... нека да блести ярко. Според Маурис Мейд тази зима трябва да позволим на наситените цветове и форми да определят имиджа ни.

подробно...


Каре дами в елитния мъжки отряд


Каре дами в елитния мъжки отрядТретият брой на бялото списание за жени AMICA ни запознава с най-новата порода на пазара за недвижими имоти – „креватните брокери”. Някои от тях правят пари, без дори да излизат от вкъщи... Има жени, разказва AMICA в друга история, които предпочитат игралната маса пред масата с топла вечеря. Хазартните. „Те не работят. Късметът им работи вместо тях.”

Освен дами, в декемврийския брой попадат и собствениците на заведения („елитният мъжки отряд”), както и мъжете, до които всяка майка мечтае да види дъщеря си. На корицата отново е българка – Мария Митева (Visages) на 19, която задмина с лекота конкуренцията от чужбина.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Поли Генова


Поп певица
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи