Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Модни списания и книги

Модни списания и книги


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Красива есен с октомврийския брой на Coiffure Beauty!


Красива  есен с октомврийския брой на Coiffure Beauty!Неслучайно есента е наричана златна. Усещането за изобилие, спокойната благодат на мекото есенно слънце и огнено-златните багри на листопада се сливат в един прекрасен и вълнуващ ритъм.

Новият брой на списание Coiffure Beauty предлага частица есенно очарование на своите читатели.

Двойно каре е предложението в рубриката ни Топ коафьор с гост Стилиян Бачев. Завършил школата на Кръстю Капанов в Русе при Диана Петкова. Продължава да работи и да се развива, като участва в много конкурси както в България, така и в чужбина. Участва в шоу програми на Национална фондация „Гийом“, на която е член.

подробно...


“9 месеца” отпразнува излизането на 150-ия си брой на пазара


“9 месеца”  отпразнува излизането на 150-ия си брой на пазараНа 28 септември 2008 г., списание “9 месеца” отпразнува излизането на 150-ия си брой на пазара. 150 верни читатели, автори, колеги, партньори и съвсем малки почитатели на списанието присъстваха на тържеството в столичния хотел “Гринвийл”. Д-р Антония Григорова – главен редактор на “9 месеца”, сподели интересни факти от историята на списанието. Един от тях е, че на празненството за 50-ия брой на „9 месеца” гостите са изписвали своите лични и професионални пожелания на юбилейния брой. Днес не малко от тях са изпълнени и в духа на традицията гостите на тържеството отново оправиха пожелания, но върху 150-ия брой на списанието. 10 от вече порасналите бебета от кориците на „9 месеца” през годините се качиха на сцената и получиха много подаръци от хипермаркет „Хиполенд” и издателство „Фют”.

подробно...


Екатерина Дунева на корицата на новия брой на списание СВАТБА


Екатерина Дунева на корицата на новия брой на  списание СВАТБАНа корицата на луксозното издание СВАТБА за есен 2008 е Мисис България 2008 Екатерина Дунева.

В четири зашеметяващи фотосесии реализирани на Черни връх и на остров Миконос са представени част от последните колекции на български и световни дизайнери в булчинската мода.

Haute Couture есен-зима 2009 е за истинските ценители на красотата и екстравагантността.

На страниците на списанието сватбени агенции ще ви впечатлят със своите смели решения за украсата на празничния ден, а органайзерът е за тези, които ще извървят пътя към олтара без услугите на консултант.

подробно...


Как трябва да изглежда моделът на сватбената рокля, за да хармонира на вашата фигура ще научите от новия брой на “Сватбен каталог”


Как трябва да изглежда моделът на сватбената рокля, за да хармонира на вашата фигура ще научите от новия брой на “Сватбен каталог”
От новия брой на “Сватбен каталог” ще научите какви са актуалните тенденции в булчинската мода през есента и как трябва да изглежда моделът на сватбената рокля, за да хармонира на вашата фигура. Ще разберете защо хората се влюбват и какво представлява любовната химия, а също така от какво се дразнят мъжете в една връзка и има ли правила за сексуалните отношения в брака. Няколко тематични фотосесии представят последните предложения на сватбените бутици за предстоящия сезон, като специално внимание е отделено на чаровни шаферски рокли за най-малките гости.

подробно...


Подгответе се за есента с новия брой на Coiffure Beauty!!!


Подгответе се за есента с новия брой на Coiffure Beauty!!!
Слънцето все още свети ярко и дърветата са облечени в жизнерадостни зелени премени, но така или иначе трябва да признаем факта, че есента пристига.

Изисканост и стил е новото предложение Мартин Хубенов – Мърфи, Коафьор на годината за България, излъчен от списание Coiffure Beauty. Това е една бърза и лесна прическа, която е и много ефектна. Косата се подготвя, като се навива с маша. Отзад над тила се хваща една опашка, за да се направи фундамент, към който се закрепват подплънките.

подробно...


Каква е визията на есенната булка?


Каква е визията на есенната булка?От корицата на есенния брой на сп. Булка лъчезарно се усмихва македонската певица Каролина Гочева. Чаровната красавица гостува в София за няколко месеца, за да участва в шоуто „Пей с мен“. Въпреки многото си ангажименти, тя отдели време, за да позира за любимото списание на всяка булка с романтична рокля от Astella Atelier. Дизайнер Аля Милушева избра за нея уникален тоалет в модерния за сезона цвят златист карамел от последната си авторска колекция. Дантелата е специално изработена по дизайн на Astella в италианска фабрика, комбинирана с органза с релефни цветя от колекция Haute Couture 2009 на Valentino.

Каква е визията на есенната булка? Актуалните тенденции през този сезон залагат на цветните детайли и елегантната линия на сватбения тоалет.

подробно...


Усещане за лято с новия брой на Coiffure Beauty!!!


Усещане за лято с новия брой на Coiffure Beauty!!!Навън е слънчево, горещо и особено приятно. Всичко около нас е свежо и красиво, всички сме в настроение – дали защото е лято, или защото скоро ще излезем в дългоочакваната отпуска и ще видим отново прекрасния цвят на морето... ще се отпуснем в свежестта на вечерния бриз... ще пийнем ароматен плодов коктейл на плажа и отново ще мечтаем...

Представяме ви топ коафьора за месец август Поли Ботева. Тя е завършила фризьорски курс преди 7 години и едногодишно обучение на Shwarzkopf за колористи.

подробно...


Coiffure Beauty – красиви на море!


Coiffure  Beauty – красиви на море!Прекрасно е, когато всичко наоколо е свежо и ние сме изпълнени с нетърпеливо очакване. Предстои ни лятната отпуска – така жадуваното време за почивка и забавления. Новият брой на списанието ни предлага изобилие от слънчево настроение и изкусителни ваканционни идеи.

Започваме с „Лятното предизвикателство” на една млада и амбициозна дама – Пепи Арнаудова. Тя е нашия Топ Коафьор за месец юли. Прическата, която ни представя, е максимално съобразена с тенденциите за сезона. Заплетените падащи плитки и част от кок „Панам” определено звучат ретро, но ретрото е актуално.

подробно...


За чаровните булки на Лято 2008


За чаровните булки на Лято 2008Излезе от печат летният брой на списние СВАТБА. Луксозното издание прелага на бъдещите младоженци богата информация и десетки идеи за сватбения ден. Над сто модела булчински рокли от последните колекции на български и световни дизайнери ще ви помогнат да създадете мечтаната сватбена визия. Аксесоари от дентела, тюл и шифон ще събудят въображението ви за всеки малък детайл от тържеството.

Последните тенденции в прическите, грима и маникюра ще ви разкрият начини да бъдете едновременно красиви и в крак с модата.

подробно...


Вики от група „Мастило” е на корицата на “Сватбен каталог”


Вики от група  „Мастило” е на корицата на “Сватбен  каталог”Вики от група „Мастило” е на корицата на новия брой на най-голямото издание за булчинска мода и сватбени услуги в България – списание “Сватбен каталог”. Специализираният журнал съдържа 244 пълноцветни страници, на които детайлно са представени актуални за летния сезон нови модели сватбени и официални рокли на най-известните български и световни дизайнери, елегантна мъжка мода за младоженеца, а също привлекателни оферти за сватбеното тържество от хотели, ресторанти, фирми за кетъринг, сватбени агенции.

В каталога ще откриете още богат избор от годежни пръстени, венчални халки, бижута с перли и скъпоценни камъни;

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Владимир Карамазов


Актьор
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи