Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Модни списания и книги

Модни списания и книги


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Нов брой на списание Булка Зима 07/08


Нов брой на списание Булка Зима 07/08
Какви са горещите тенденции за сезона в булчинската мода – отговорите ви очакват в новия брой на сп. Булка – вече на пазара! В него ще откриете вълнуващи модни предложения на български и чужди дизайнери, практични съвети за избора на рокля, аксесоари и бижута. Ще научите как да превърнете недостатъците на фигурата в предимства, как трябва да се облекат шаферки, тъщи и свекърви? Каква е булката през погледа на Sonia Rykiel & Jean Poul Gaultier, представена с колекции от Прет-а-Порте Париж, октомври 2007 и как Dior пресъздава приказката за Пепеляшка?

подробно...


Страст в косите с новия брой на Coiffure Beauty!


Страст в косите с новия брой на Coiffure Beauty!В ноемврийския брой на сп. Coiffure Beauty ще ви запознаем със Сирил Брюн, носител на Първата международна награда Wella Trend Vision в Берлин. Повече за него и страстта му към косите ще намерите на с. 24 в броя.

„Исках да създам воали, маски и материи, които напомнят паяжина и дантела“ – споделя Джоана Крий Браун, художествен директор на Тревор Сорби, за новата си колекция Espirita. Нейните умели ръце създават разнообразие от форми и плътност. В косите виждаме плитки, фиби и техники на работа, достойни за майстор-коафьор.

подробно...


Жената-номад, жената „венера”, първата съпруга или домашната прислужница, жената „vestirist” – всички те са в бялото списание AMICA, със своя история, жест или авантюра


Жената-номад, жената „венера”, първата съпруга или домашната прислужница, жената „vestirist” – всички те са в бялото списание AMICA, със своя история, жест или авантюра
Италианското списание за жени AMICA, което започна да излиза на български език през месец октомври, чества успеха на своята поява у нас с брой втори. Корицата отново е бяла, графиката – фина, а текстовете – спонтанни.

Мода, вдъхновена от ранния рок, трансформации на палтото пред обектива на Кристоф Куфос, есенни тенденции от модния редактор Сандра Клинчева, както и суров, но честен отговор на въпроса „Какво прави първият български брой на AMICA в Сливенския женски затвор?”

подробно...


Дита фон Тийз пред списание ROUGE: „Искам да изнеса представление в България”


Дита фон Тийз пред списание ROUGE: „Искам да изнеса представление в България”За първи път кралицата на бурлеската и модна икона Дита фон Тийз се появява на корицата на българско списание със специална фотосесия и ексклузивно интервю. В ноемврийския брой на списание ROUGE бившата съпруга на скандалния Мерилин Менсън признава, че в момента няма сериозна връзка, но ходи на срещи.

„Никога не съм изневерявала на любовниците си, дори когато са заслужавали да го направя!”, откровена е Дита. Тя твърди, че мъжът, който ще спечели сърцето й, трябва: „да бъде мил с хората, да има добри обноски и да не взима отвратителните наркотици, които те карат да се държиш глупаво и подло”.

подробно...


Златна есен в новия брой на Coiffure Beauty!


Златна есен в новия брой на Coiffure Beauty!

На корицата на новия брой на сп. Coiffure Beauty ни посреща една от участничките в „Сървайвър“.
„Мечтая си на воля, а когато дойде подходящият момент, просто се възползвам от обстоятелствата и сграбчвам възможността да се докосна до мечтата си” – споделя Таня Василева.

Повече за нея и вълнуващите преживявания на Карибските острови можете да прочетете в подробното интервю специално за Coiffure Beauty.

подробно...


AMICA, облечена в бяло


AMICA, облечена в бяло
Българската версия на най-четеното италианско списания за жени – AMICA, започна да излиза у нас тази седмица. Утре вечер, 28 септември, ще се състои официалното представяне на новата медия.

По този повод от Милано, където в момента тече едно от най-престижните събития в света на модата – Milano Fashion Week, пристигат главният редактор на AMICA за Италия - Даниела Бианкини, както и модният редактор - Емануела Тестори.

подробно...


Излезе есенният брой на списание Сватба


Излезе есенният брой на списание Сватба127 предложения за булчинската рокля в есенния брой на списание Сватба. Вслушайте се в съветите на българските дизайнери, но не пренебрегвайте и световните тенденции. Потопете се в неповторимата атмосфера на Haute Couture есен-зима 2008.

Уникална визия на сватбените аксесоари със златни и сребърни отблясъци. Булчинският макияж – феерия от нюанси и нежни текстури. Луксозното издание предлага решения за сватбеното тържество, тортата, цветята и още множество идеи за всички малки детайли.

Списание Сватба е вдъхновението, от което се нуждаете.

подробно...


Излезе новият брой на списание "Сватбен каталог"


Излезе новият брой на списание "Сватбен каталог"Излезе новият брой 14 на списание “Сватбен каталог”. На 180 пълноцветни страници в него детайлно са представени есенни и зимни модели булчински и официални рокли на най-известните български и световни дизайнери, а също привлекателни оферти за сватбеното тържество от хотели, ресторанти, фирми за кетъринг, сватбени агенции. В каталога ще откриете още богат избор от годежни пръстени, венчални халки, бижута с перли и скъпоценни камъни; сватбени покани и картички за гостите; предложения за подаръците, сватбената листа и медения месец; булчински букети и украси с цветя; сватбени торти и погачи; DJ, видео и фото услуги; декорации с балони, пироефекти; лимузини под наем; актуални идеи за грим, прическа и перфектна фигура; много специализирана, но и забавна текстова информация /хороскоп, тестове за двама, игри и талони с отстъпки/.

подробно...


Нов брой на списание Булка Есен 2007


Нов брой на списание Булка Есен 2007Каква е визията на есенната булка – богиня, романтичка или нимфа? Отговорът ви очаква в новото издание на сп. БУЛКА - вече на пазара. 120 модни акцента с предложения за булчинската ви рокля от известни български и чужди дизайнери. Освен това ще прочетете кои световни марки идват на българския пазар с неустоими предложения за сватбения ви тоалет? Ценни съвети за избора на рокля, бельо и бижута. Naturale Dreams и Urbane Chic – фотосесиите в броя. In memoriam – Джанфранко Фере и неговият принос в световната мода. Топли новини от Париж с Haute Couture Зима ’07/08. Специален репортаж на сп. БУЛКА от Испания - седмица на булчинската мода Barcelona Bridal Week с тендециите за 2008 през погледа на Karl Lagerfeld, Valentino, Elie Saab и още големи имена, диктуващи модата в бранша.

подробно...


Насладете се на лятото


Насладете се на лятото
“Нежен чар” e новото предложение на Гого. Това е една красива и лесна за изпълнение лятна прическа, която ви дава възможност да проявите въображение. Възползвайте се от съветите на Гого, за да се чувствате комфортно в летните дни и да сте неотразими в прохладните вечери.

Представяме ви екипа на Essensuals – Великобритания. Бевърли Кобела – Международен творчески директор на Essensuals от 2005 г. Работи заедно с Кристиан Масколо. Под нейно ръководство марката се развива успешно и се утвърждава като водеща в бранша.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Къци Вапцаров


ТВ водещ и продуцент
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи